Recensies en ervaringen voor Sternenhimmel24.de | sternenhimmel24

Bedrijfslogo van Sternenhimmel24.de
Netwerken
PE

Beoordelingen voor Sternenhimmel24.de

Positief
100%
Neutral
0%
Negatief
0%
Nieuwe recensies in de periode van 01.11.2021 tot 01.10.2022

Fragment uit ervaringen met Sternenhimmel24.de

Periode van 2022-03-27 tot 2022-09-21
| | 2022-09-15
"Amazing"
| | 2022-09-13
"Gerne wieder 👍"
| | 2022-08-30
"alles hat gepasst"
| | 2022-08-29
"Schöne Geschenkidee"
| | 2022-08-15
"Schnelle Lieferung"
| | 2022-07-29
"Bin sehr Zufrieden"
| | 2022-07-26
"Sehr gut!"
| | 2022-04-05
"👍"
Periode van 2022-03-27 tot 2022-09-21
| | 2022-09-15
"Amazing"
| | 2022-09-13
"Gerne wieder 👍"
| | 2022-08-30
"alles hat gepasst"
| | 2022-08-29
"Schöne Geschenkidee"
| | 2022-08-15
"Schnelle Lieferung"
| | 2022-07-29
"Bin sehr Zufrieden"
| | 2022-07-26
"Sehr gut!"
| | 2022-04-05
"👍"
We hebben geen neutrale ervaringen kunnen vinden in de laatste 123 rapporten
We hebben geen negatieve ervaringen kunnen vinden in de laatste 123 rapporten

Authenticiteit van de beoordelingen

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle vele beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. In het geval van geïmporteerde beoordelingen kan Trustami daarom niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Over
Sternenhimmel24.de

Actieve netwerken:
Ervaring op netwerken (jaren):
Trustami-profielweergaven: 2950

Online identiteit:
Webpagina's: sternenhimmel24.de
Beschrijving:
Sternenhimmel24.de is een bedrijf dat diensten levert in de internet_marketing_service categorieën. Sternenhimmel24.de is vertegenwoordigd op Provenexpert.com en Google My Business.
Functies en voorwaarden: BeoordelingenErvaringen

Laatste update:
PE 2022-10-05
2022-10-05

Trustami-awards voor Sternenhimmel24.de

Google My Business

Wat is Trustami

Trustami biedt een innovatieve e-commerce beoordelingsservice die automatisch alle verspreide beoordelingen op internet op één plek verzamelt en bijwerkt. Op basis van deze informatie creëert Trustami een dynamisch zegel van vertrouwen dat overal op internet kan worden gebruikt.
We helpen bedrijven om eenvoudig bestaande beoordelingen van meer dan 40 verkoop- en beoordelingsplatforms te importeren . Verkoopplatforms zien zichzelf als klassieke marktplaatsen zoals eBay of Amazon. Beoordelingsplatforms zijn een verscheidenheid aan gevestigde providers, zoals TrustedShops, Facebook, Yelp. Daar kunnen zoals gebruikelijk gratis of tegen betaling nieuwe beoordelingen worden verzameld. De beoordelingsbasis kan per platform verschillen, aangezien verzending, logistiek of andere diensten door de respectievelijke platforms kunnen worden uitgevoerd. Dergelijke beoordeelde diensten hebben dan ook slechts indirect betrekking op de dienstverlening van het bedrijf. Elke nieuwe recensie wordt automatisch geïmporteerd in je Trustami-profiel vanaf alle aangesloten platforms. Het is dus niet nodig om met Trustami helemaal opnieuw te beginnen en reviews te verzamelen.
Trustami verzamelt zelf geen beoordelingen en is daarom de enige onafhankelijke beoordelingsdienstverlener op de markt. Aangezien reeds verzamelde reviews een waardevol bezit zijn, bieden wij ook de mogelijkheid om deze te beschermen tegen verlies bij het verwijderen van een account of het wisselen van provider.
Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Excellent
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2,75 - 1,75 Voldoende
1,75 - 1,00 Onvoldoende

Trustami classificeert maatregelen en testprocessen van een evaluatienetwerk in verschillende kwaliteitsniveaus. We kijken naar onze netwerken en evalueren hun beoordelingskwaliteit en kwaliteit.

Recensies kunnen op elke manier worden geschreven. In het geval van een evaluatie kan niet worden gegarandeerd dat deze zijn ingediend door gebruikers die een product hebben gekocht of daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van een dienst.

Aan een transactie kunnen doorgaans beoordelingen worden toegekend. Er is geen handmatige of technische verificatie.

Ratings worden alleen gegeven door gebruikers die ook aan een transactie kunnen worden toegewezen. Het is bekend dat het netwerk zelf maatregelen neemt om de authenticiteit van de gegeven beoordelingen te waarborgen.

Trustami heeft de authenticiteit van de beoordelingen zelf gecontroleerd en de beoordeling geverifieerd in een complexe testprocedure.

/var/projects/crdev/phpstack/trustami-verzeichnis/css/font_awesome/css/font-awesome.css