Recensies en ervaringen voor Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz | Der Schloss-Doktor - Sicherheitsstudio Acikgöz

Bedrijfslogo van Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz
Netwerken
KE GS CX

Beoordelingen voor Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz

Positief
89.11%
Neutral
0%
Negatief
10.89%
Nieuwe recensies in de periode van 01.11.2021 tot 01.09.2022

Fragment uit ervaringen met Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz

Periode van 2011-10-23 tot 2022-08-03
| | 2017-01-05
"Positiv"
Periode van 2011-10-23 tot 2022-05-15
| | 2017-01-05
"Positiv"
We hebben geen neutrale ervaringen kunnen vinden in de laatste 94 rapporten
Periode van 2015-07-07 tot 2022-08-03

Authenticiteit van de beoordelingen

Trustami is een onafhankelijke dienstverlener voor het tonen van externe reviews. Trustami importeert klantbeoordelingen van platforms van derden. Helaas kunnen we de authenticiteit van alle vele beoordelingen die we automatisch verzamelen niet verifiëren. In het geval van geïmporteerde beoordelingen kan Trustami daarom niet garanderen dat deze beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Over
Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz

Actieve netwerken:
Ervaring op netwerken (jaren): 9
Likes: 58
Follower: 58

Online identiteit:
Beschrijving:
Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz is een bedrijf dat diensten levert in de Schlüsseldienst, Schlüsseldienste, Handwerker en locksmith categorieën. Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz is vertegenwoordigd op Kennstdueinen.de, Golocal, Google My Business, Facebook Pages, Gelbeseiten.de en Cylex.de.
Functies en voorwaarden: BeoordelingenErvaringenDer Schloss-Doktor - Sicherheitsstudio AcikgözSchlüsseldienst Hamburg /

Laatste update:
KE 2022-09-30
2022-07-07
2022-09-06
2022-09-11
GS 2022-10-01
CX 2022-09-06

Trustami-awards voor Schlüsseldienst Sicherheitstechnik Acikgöz

Golocal
Kennstdueinen.de
Online ervaring
Sociale beïnvloeding

Wat is Trustami

Trustami biedt een innovatieve e-commerce beoordelingsservice die automatisch alle verspreide beoordelingen op internet op één plek verzamelt en bijwerkt. Op basis van deze informatie creëert Trustami een dynamisch zegel van vertrouwen dat overal op internet kan worden gebruikt.
We helpen bedrijven om eenvoudig bestaande beoordelingen van meer dan 40 verkoop- en beoordelingsplatforms te importeren . Verkoopplatforms zien zichzelf als klassieke marktplaatsen zoals eBay of Amazon. Beoordelingsplatforms zijn een verscheidenheid aan gevestigde providers, zoals TrustedShops, Facebook, Yelp. Daar kunnen zoals gebruikelijk gratis of tegen betaling nieuwe beoordelingen worden verzameld. De beoordelingsbasis kan per platform verschillen, aangezien verzending, logistiek of andere diensten door de respectievelijke platforms kunnen worden uitgevoerd. Dergelijke beoordeelde diensten hebben dan ook slechts indirect betrekking op de dienstverlening van het bedrijf. Elke nieuwe recensie wordt automatisch geïmporteerd in je Trustami-profiel vanaf alle aangesloten platforms. Het is dus niet nodig om met Trustami helemaal opnieuw te beginnen en reviews te verzamelen.
Trustami verzamelt zelf geen beoordelingen en is daarom de enige onafhankelijke beoordelingsdienstverlener op de markt. Aangezien reeds verzamelde reviews een waardevol bezit zijn, bieden wij ook de mogelijkheid om deze te beschermen tegen verlies bij het verwijderen van een account of het wisselen van provider.
Trustami-beoordelingsschaal
5,00 - 4,75 Excellent
4,75 - 4,25 Zeer goed
4,25 - 3,75 Goed
3,75 - 2,75 Bevredigend
2,75 - 1,75 Voldoende
1,75 - 1,00 Onvoldoende

Trustami classificeert maatregelen en testprocessen van een evaluatienetwerk in verschillende kwaliteitsniveaus. We kijken naar onze netwerken en evalueren hun beoordelingskwaliteit en kwaliteit.

Recensies kunnen op elke manier worden geschreven. In het geval van een evaluatie kan niet worden gegarandeerd dat deze zijn ingediend door gebruikers die een product hebben gekocht of daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van een dienst.

Aan een transactie kunnen doorgaans beoordelingen worden toegekend. Er is geen handmatige of technische verificatie.

Ratings worden alleen gegeven door gebruikers die ook aan een transactie kunnen worden toegewezen. Het is bekend dat het netwerk zelf maatregelen neemt om de authenticiteit van de gegeven beoordelingen te waarborgen.

Trustami heeft de authenticiteit van de beoordelingen zelf gecontroleerd en de beoordeling geverifieerd in een complexe testprocedure.

/var/projects/crdev/phpstack/trustami-verzeichnis/css/font_awesome/css/font-awesome.css